HTML

Mira és mi

Friss topikok

  • ..,: Én nem nyomozok! Lehet menni a kisegítőbe (2010.11.30. 18:09) szín-city
  • udvardi miklós: év végén adom vissza!!!!!!!!!!!! (2010.11.30. 18:06) régen volt ...
  • : Ha valaki esetleg nem találja a címet, próbálja meg www. nélkül, csak simán miraesmi.blogspot.com-... (2009.08.10. 09:01) Új helyünk
  • : ...mert Lukácsnak szuper keresztszülei és édes unokatesója van.... ...meg két "fél-magányos" szül&... (2009.08.06. 08:37) Hurrá, nyaralunk!!!!!!!!!!
  • nagypapi: ...én adnék érte egy helikoptert... (2009.08.04. 21:31) Esti filmajánlat

Címkék

Az jutott szembe ...

2009.04.18. 21:48 govi

ma, hogy majdnem pontosan 10 évvel ezelőtt, amikor a gólyatáborban feltehetően először láttam Pétert és Tamást, vicces lett volna, ha valami jövőbe látó lény a fülembe súgta volna, hogy lesz egy szép nap, amikor ők bizony altatódalt énekelnek a kislányomnak, és órákon át "rogyasztgatnak", hogy elaludjon Szerencsére a fülembe már akkor sem sugdolóztak lények (akkor nem itt publikálnánk, hanem a Mónika show-ban). Na, és azért a mai nap eljöttéig végigizgultunk együtt pár vizsgát, volt jópár büfés beszélgetésünk, született pár költemény izgalmas egyetemi előadásokon, elfogyasztottunk pár közgázas ebédet, férjhez mentünk és nősültünk, nem nősültünk, bármikor képesek vagyunk órákon át sztorizgatni, és ami a legfontosabb, azóta is tartjuk a kapcsolatot, egy fejezet vagyunk a Jóbarátokból

Így aztán eljött eme lányringatós nap is. Ginának nem kell üzennem, ő látta, jól áll Péter kezében a gyermek Tamás anyukájának viszont ezúton üzenem, hogy ad1) szuperul sikerült a válogatás! ad2) Tamás elaltatta Mirát, jöhet az unoka Pedig nem volt egyszerű dolga Péteréknek, ugyanis Mira az egész napos alvás után enyhén nyűgös állapotba került. Először jófejkedett, aztán bemutatta, milyen a "kialudtság miatti kialvatlanság" Gina, a Veled készült kép elmozdult, várjuk a Tiéteket!

Köszönjük a látogatást Mira nevében is, aki azóta Tamás énekhangjával álmodik

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://miraesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr906352917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter a Napfény u.-ból 2009.04.20. 18:23:55

Hát, most már én is bevallhatom: a gólyatáborban bizony én sem gondoltam, hogy egy szép napon még a kislányotokat fogjuk babusgatni és altatgatni!:-) De mondhatom, szuper dolog, hogy ez így alakult! Amúgy pedig: Mira már eddig is tündéri volt a képeken és a beszámolók alapján, de a személyes találkozás természetesen magasan túlszárnyalta az előzetes várakozásokat!:-) Szóval: mikor lehet legközelebb menni látogatóba?:-)))

Péter a Napfény u.-ból 2009.04.20. 18:27:01

Ja, és a Jóbarátok-utalással kapcsolatban nekem meg az jutott eszembe: most, hogy felkerültünk egy "megemlékezés erejéig" a blogra, egész úgy érzem magam, mintha egy sikeres és népszerű sorozat egyik epizódjában vendégszerepeltünk volna!:-) Apropó: mikor jön az első évad díszdobozos kiadása?:-)
süti beállítások módosítása