HTML

Mira és mi

Friss topikok

  • ..,: Én nem nyomozok! Lehet menni a kisegítőbe (2010.11.30. 18:09) szín-city
  • udvardi miklós: év végén adom vissza!!!!!!!!!!!! (2010.11.30. 18:06) régen volt ...
  • : Ha valaki esetleg nem találja a címet, próbálja meg www. nélkül, csak simán miraesmi.blogspot.com-... (2009.08.10. 09:01) Új helyünk
  • : ...mert Lukácsnak szuper keresztszülei és édes unokatesója van.... ...meg két "fél-magányos" szül&... (2009.08.06. 08:37) Hurrá, nyaralunk!!!!!!!!!!
  • nagypapi: ...én adnék érte egy helikoptert... (2009.08.04. 21:31) Esti filmajánlat

Címkék

Vasárnap

2009.06.15. 13:58 govi

Erről a napról röviden úgy lehetne nyilatkozni, hogy tökéletes időben, tökéletes helyen, tökéletes társasággal elég jóra sikeredett (A társaságot muszáj tökéletesnek nevezni, hogy máskor is meghívjanak bennünket). Nagymarosra mentünk egy gimis barátnőmékhez, akiknek az ikrei pontosan egy héttel idősebbek, mint Mira. Tamás meg is figyelte, hogy egy hét múlva mit kell tudnia Mirusnak Személy szerint nagyon kíváncsi voltam, Mira hogyan reagál korabeliek társaságára, de szerencsére nem kapott egyikük sem csillapíthatatlan sírógörcsöt, sőt, egészen jól összehaverkodtak. Valahogy ilyen haverokat kíván az ember a gyerekének: szépek, okosak, barátságosak (mondom én, még akarunk menni hozzájuk). Bízunk benne, hogy Ábel idegrendszerében nem okozott maradandó károsodást Mira egyik egyszemélyes műsora, bár azt hiszem, apukája Spongyabobos lufija maradandóbb élmény számára a tegnapi napból

A gyerekek nagyon jól érezték magukat, s a babakocsikat tologató Apukáknak is volt alkalma sorstársias párbeszédet folytatni az élet nehézségeiről, melyeket az alábbi képek hivatottak illusztrálni:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://miraesmi.blog.hu/api/trackback/id/tr886352531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boglárka 2009.06.15. 17:18:18

Hát, este még gondolkodtunk azon, hogy jöhettek-e legközelebb is, de ezután a bejegyzés után már biztosan! :) Egyébként nekünk is élmény volt a tegnap, köszönjük! Ja és Ábel kibékült Spongyabobbal! Puszi!
süti beállítások módosítása